Federatie Horeca Brussel Nieuws Nieuws Het toekomstige KANAL-Centrum Pompidou werft zijn Horeca Talent Team aan
Nieuws

Het toekomstige KANAL-Centrum Pompidou werft zijn Horeca Talent Team aan

oproep tot inschrijving horeca kanal centrum pompidou

 

Er is een oproep tot kandidaatstelling gelanceerd om het oprichtersteam samen te stellen van de vijf food & beverage-ruimtes van het toekomstige museum. Horeca-professionals, dit is het moment om deel uit te maken van een uniek en ambitieus project in het hart van Brussel.

Vijf horecalocaties in een museum van internationale allure

Het KANAL-Centrum Pompidoudat in 2026 zijn deuren opent in Brussel, krijgt een uniek horecaplein met vijf concepten: een brasserieeen gastronomisch restauranteen ambachtelijke bakkerijeen kiosk en een dakbar. Al deze ruimtes zullen onderling verbonden zijn via een energiecentrale keuken en een bakkerijWe streven naar de best mogelijke service, samenhang, efficiëntie en flexibiliteit. De ambitie? Een nieuwe generatie hospitality-ruimtes creëren, geworteld in de waarden van lokale, ambachtelijke en verantwoorde gastronomie.

Lees ook > Terrassen en uitzicht: vijf nieuwe adressen die Brussel tot leven brengen

Een oproep voor alle Horeca-profielen

De oproep, gelanceerd door het KANAL F&B Agentschapwil een Talent Team samenbrengen van geëngageerde en gepassioneerde profielen:

  • Managers
  • Bakkers
  • Zaakvoerders
  • Zelfstandige ambachtslui
  • Collectieven of horecaondernemers met een project

Elke locatie wordt ontworpen als een unieke beleving: de geur van vers brood in de ochtend, een open keuken als podium, tafels waar men tijd neemt, en een glas bij zonsondergang op het dak.

Lees ook > Energietransitie: een bonus voor slimme investeringen in de horeca

Een ambitieus, duurzaam en collectief culinair project

Het project is gebaseerd op een duidelijke visie:

  • Lokaalseizoensproducten, korte ketens en ambachtelijke knowhow.
  • Duurzaam: gedeelde middelen, strijd tegen voedselverspilling, respect voor teams en werkritmes.
  • Collectiefco-creatie met professionals uit het veld.
  • Voor horecaondernemers in Brussel is dit een unieke kans om vanaf de eerste steen bij te dragen aan een emblematische plek voor de stad.

Praktische informatie

Mobiele versie afsluiten