Horeca Federatie Brussel Nieuws Nieuws Horeca Academie Brussel: een derde "overgehevelde" masterclass
Nieuws Opleiding

Horeca Academie Brussel: een derde "overgehevelde" masterclass

Giovanni Bruno © Senzanome

Giovanni Bruno © Senzanome

Wilt u een professionele cateraar zijn die u de beste namen in de gastronomie kan aanbieden? Op 5 december 2022 introduceert Giovanni Bruno van de Senzanome* de sleutels tot de Horeca Academie Brussel onder zijn hoede voor een exclusieve masterclass.

Opgericht door de Federatie Horeca Brussel in samenwerking met het EFPkeert de Horeca Academie Brussel deze maandag 5 december 2022 terug voor een laatste masterclass in de sterren. Na de chefs Yves Mattagne en Alexandre Dionisio is het de beurt aan Giovanni Bruno van het restaurant Senzanome Je krijgt je kennis van 12 professionals uit de horeca. Op het menu? De tijdgeest en de hoge kwaliteit van het eten! Na een demonstratie door de gastkok kunnen de deelnemers zien hoe ze hun kennis in de praktijk kunnen gebruiken.

De culinaire workshop wordt aangevuld met een ondernemerstraining waarin de grondbeginselen van restaurantmanagement aan bod komen. "Als koken een kunst is die je moet beheersen, dan is het beheren van een zaak een uitdaging die je moet aangaan"zegt Alexandre Dionisio. Deze keynote herinnert ons aan het belang van de tests.

Programma

  • 10:00 - 12:00: Opstelling en demonstratie door chef-kok Giovanni Bruno
  • 13h30 - 15h30 : Ondernemersopleiding: bepaling van de verkoopprijzen - Analyse van de begrippen "Food Cost" en "Beverage Cost".
  • 15:30 - 17:30: Praktische workshop

En wat daarna?

De benoeming is gegeven op 16 januari 2023 met Benoit Neusy! De chef van het restaurant ImperatiefIn dit project, dat gebaseerd is op het kasteel in het hart van de wijk Arondeau, gaan we in op de combinatie van land- en waterbeheer. De theoretische benadering is gebaseerd op menu engineering en kostenbesparingsmethoden.

 

Informatie en advies over www.horeca-academy.brussels

De prijs van een masterclass bedraagt 90 euro (incl. btw) voor leden van de Federatie Horeca Brussel, 130 euro (incl. btw) voor niet-leden en gratis voor drie laatstejaarsstudenten van de EFP, in het volwassenenonderwijs - restaurateur / traiteur (geselecteerd op basis van een motivatiebrief).

Mobiele versie afsluiten