Federatie Horeca Brussel Nieuws Be Horeca Be-agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda 
Be Horeca

Be-agenda : Noteer de niet te missen evenementen in je agenda 

LEKKER ETEN ONDERWEG

VERHUIZING GOED VOEDSEL

 

 

23/09 

Daar is de Apéro Club weer. Dit is de vierde editie van het driemaandelijks evenement dat opgestart werd door de Federatie Horeca Brussel en helemaal gewijd is aan professionals uit de horecasector.

Op het programma: drie lezingen over de financiële steun die beschikbaar is voor de horeca, steun voor opleiding, aanwerving, naleving van normen, consultancy en digitalisering. De gesprekken zijn gestructureerd rond een oprechte en toekomstgerichte aanpak en de mogelijkheid om te netwerken. Dit is uw manier om de meest dringende problemen in uw sector aan te pakken, kennis te maken met de nieuwste trends en uw professionele netwerk te leren kennen, en dat alles in een ontspannen en vriendelijke sfeer.r. www.horecabruxelles.be

 

26/09 tot 29/09 

Het Eat! Festival keert voor zijn 13van editie terug met de nieuwste culinaire trends en ontmoetingen met Brusselse chefs.

Voor het evenement van dit jaar brengt het Eat! Festival alles samen voor een onvergetelijke gastronomische ervaring. Op deze dag zullen twee teams van Brusselse chefs, patissiers en kaasmakers een exclusieve en originele selectie van gerechten en desserts aanbieden. Het Brusselse evenement werkt opnieuw samen met zijn buurman, het BXLBeerFest, om de beste Belgische bieren te serveren voor de ultieme combinatie met de bereide menu's. Let ook op de comeback van de Bordeaux-wijnen naar Eet Festival. Waar? Maritiem Station - Tour & Taxis.  

 

25/11 

Het Be-Cheffe gala vormt het hoogtepunt van de Be-Cheffe wedstrijd. Dit evenement, dat de Federatie Horeca Brussel in 2023 in het leven riep, wil een drijvende kracht zijn achter vrouwelijk empowerment en deelneemsters zowel een springplank voor hun carrière als erkenning van hun talent bieden.

De editie van 2024 zet nog meer in op duurzame ontwikkeling, met de nadruk op lokale en verantwoorde gastronomie. De selectie van zes kandidaten per categorie (zaakvoerders van partners, werknemers, studenten of stagiairs) vindt plaats op 30 september. In totaal zullen 15 kandidaten deelnemen aan het volgende evenement - op maandag 4 november - in de Horeca Forma Be Pro-faciliteiten in Anderlecht. Je kunt deelnemen op basis van twee sessies onder leiding van een vooraanstaand expertpanel. Meer informatie op https://www.horecabruxelles.be/nl/ 

Mobiele versie afsluiten