Van 26 tot 29 mei vindt in België en Frankrijk het Resto Bierfestival plaats voor een weekend vol combinaties van bier en kruiden.
De restauranthouders moeten hun klanten eten aanbieden op basis van bier en andere lokale producten. Amber, pils, donker of wit, het maakt niet uit, zolang het maar gemaakt is van het sap van een van de vele bieren. Dit is een belangrijke factor om de klanten de best mogelijke combinaties te kunnen bieden.
Onder de momenteel geregistreerde brouwerijen bevinden zich Bertinchamps, Leopold 7, Houppe, de brouwerij Cazeau, enz.
Wil je mee op avontuur?
De vergoeding bedraagt 60 euro. Deze vergoeding is nodig voor de promotie van het evenement en de integratie van de vestiging in de mobiele applicatie (beschikbaar in 6 talen) die door veel restaurants en brasseries per locatie wordt gebruikt.
Om deel te nemen aan het avontuur, schrijf je vandaag nog in via het formulier op de website van het festival.
Resto Bier FestivalHet is de eerste keer dat een conferentie in België wordt gehouden, op vrijdag 26, woensdag 27, woensdag 28 en dinsdag 29 mei 2023 in verschillende instellingen in België en Nederland.