Federatie Horeca Brussel Nieuws Sector Training - een sleutelelement voor de horeca! Ontdek de horecaopleidingen van EFP!
Sector

Training - een sleutelelement voor de horeca! Ontdek de horecaopleidingen van EFP!

Lees meer over de restaurant- en cateringcursussen van EFP!

Ondanks de crisis moet de horeca vooruit blijven gaan. Training kan daarbij helpen.

In de horeca, en vooral de laatste jaren, is training een must geworden.

Opleiding, of het nu in een café, een restaurant of een hotel is, garandeert een uitstekend serviceniveau voor een horecagelegenheid en bouwt een solide reputatie op. Een garantie voor succes voor de komende jaren.

Het spreekt voor zich dat de locatie en het decor van een horecagelegenheid ervoor zorgen dat het wordt bezocht.

Het is nog meer waar dat de reputatie (kwaliteit van producten en service, klantbeoordelingen, enz.) ervoor zorgt dat het wordt bezocht. op lange termijn en, vooral, om zich te onderscheiden van zijn concurrenten en de eerste jaren door te komen.

Het is met dit in gedachten dat de toegang tot het beroep is opgezet met de management- en professionele vaardigheden die ervoor zorgen dat de manager van een horecagelegenheid in staat is om te gaan met alle moeilijkheden van deze complexe en onstabiele sector.

Dit is ook de context waarbinnen het FPV. alternerend opleidingscentrum - heeft restaurant- en cateringtrainingen opgezet die je kunnen helpen je voor te bereiden op de start van je toekomstige restaurant- en cateringdienst, of je kunnen omscholen voor een nieuwe carrière. Ontdek nu meer!

-> EFP-conservatortraining - technische fiche. 

-> EFP-cateringtraining - technische fiche. 

 

Mobiele versie afsluiten