Horeca Federatie Brussel Nieuws Nieuws Ontdek de smaken van de nacht op Marché Matinal in Brussel
Nieuws

Ontdek de smaken van de nacht op Marché Matinal in Brussel

MaBru

MaBru

Na een lange geschiedenis opent de Brusselse vroegmarkt (MaBru) op vrijdag 29 september voor het eerst in haar bestaan haar deuren. Dit is een viering van hun 50-jarig bestaan in hartje Brussel. 

 

50 jaar versheid aan de Werkhuizenkaai

In 1973 werd MaBru onderdeel van de Werkhuizenkaai, die werd opgericht door het Lakenkanaal en een referentiepunt werd, zowel voor de vergelijking van lokale en internationale producten als voor de kwaliteit van de producten. Met meer dan 100 groothandels is MaBru de supermarkt bij uitstek voor professionals. Ze bieden een breed gamma aan producten, van groenten en fruit tot vroege groenten en fruit, slagers, vleeswaren, gevogelte, wild, vis en schaaldieren, kazen en andere zuivelproducten, algemene en gemaksvoeding, wijnen en andere dranken, diepvriesproducten, bloemen en planten.

 

Achter de schermen in Brussel

Ontdek deze nachtelijke blauwe plek tijdens het MaBru Open Huis, dat plaatsvindt van vrijdag 29 september middernacht tot zaterdag 30 september 2023 7 uur 's ochtends. Dit is een kans voor horecaprofessionals om in contact te komen met deze hoofdrolspelers in de toeleveringsketen en een duik te nemen in de toekomstvisie van de markt en haar activiteiten, terwijl ze de hedendaagse uitdagingen van MaBru op het gebied van bedrijfsmodel, verantwoordelijkheid en duurzaamheid verkennen.

Na Frankrijk, Portugal en Colombia is het nu de beurt aan Polen om geëerd te worden door MaBru. Tientallen Poolse producenten zullen in Hal E aanwezig zijn om je kennis te laten maken met de heerlijkheden en specialiteiten uit hun thuisland.

Een feestelijke gebeurtenis

De open dagen bieden entertainment, productlanceringen, concerten, dance-evenementen en een DJ om de hele nacht door te dansen. Een fototentoonstelling gewijd aan 50 jaar vroegmarkt zal ook te zien zijn in de bloemenhal en biedt bezoekers een nostalgische terugblik op de rijke geschiedenis van deze iconische locatie.

 

De Federatie Horeca Brussel is een trotse partner van het MaBru open huis!

Kom en geniet van een maaltijd met onze beste ambachtslui en team in onze charmante guinguette! Het is een geweldige manier om te genieten van eten, cultuur en goede smaak in het hart van Brussel.

Mobiele versie afsluiten