Federatie Horeca Brussel Nieuws Nieuws Kokotte: de horeca-incubator om uw restaurantproject te testen
Nieuws

Kokotte: de horeca-incubator om uw restaurantproject te testen

Kokotte

Zin om een restaurant te openen maar je durft niet? Kokotte, de horeca-incubator van hub.brussels, test uw concept gedurende 4 maanden, zonder kosten of risico.

 

Kokotte, wat is het?

Kokotte
Kokotte

Kokotte is de beste manier om uw voedselproject zonder risico te testen. Als u wilt profiteren van de voordelen, kunt u dat doen door :

  • Een kant en klaar restaurant, gelegen op korte afstand van de Grote Markt in Brussel
  • Een matige huurprijs (1000€ per maand)
  • Een volledig uitgeruste professionele keuken
  • Een volledig modulair ontwerp
  • Individuele coaching aangepast aan uw behoeften
  • Een netwerk van alumni die je dagelijks ondersteunen

Solliciteer vandaag nog!

Heb ik een origineel en innovatief idee? Heeft u een goed product om aan te bieden? Wilt u een restaurant of een food concept openen op een grote oppervlakte in Brussel? Kokotte is op zoek naar uw nieuwe klanten!

Voor informatie over de 9 projecten die door de incubator zijn ingediend, schrijf je in via deze link voor woensdag 31 mei 2023.

Mobiele versie afsluiten