Horeca Federatie Brussel Nieuws Opleiding Horeca Academy Brussels: een vierde editie tussen land en zee
Opleiding

Horeca Academy Brussels: een vierde editie tussen land en zee

Drie keer zonder vier! De Horeca Academie Brussel keert deze maandag 16 januari 2023 terug voor een uitzonderlijke masterclass met chef Benoît Neusy van het sterrenrestaurant De imperatief*.

Benoît Neusy, Het imperatief
Benoît Neusy, L'Impératif

Ben je kok, commis, in de keuken, in de eetzaal, leerling... en wil je je culinaire en ondernemersvaardigheden verder ontwikkelen? Neem deel aan de vierde masterclass van de Horeca Academie Brussel op maandag 16 januari 2023. Deze opleidingen, georganiseerd door de Federatie Horeca Brussel in samenwerking met de EFPOm ervoor te zorgen dat hun kennis wordt gedeeld met 12 professionals in het hotelwezen, moeten de koks gebruik kunnen maken van de faciliteiten.

Na Yves Mattagne (La Villa Lorraine*), Alexandre Dionisio (La Villa in the Sky*) en Giovanni Bruno (Senzanome*) is het nu de beurt aan chef-kok Benoît Neusy (De imperatief*) om de technieken waarvoor hij bekend staat te delen. Op het menu? Food pairing en land en zee combinaties. Na een demonstratie van de gastkok moeten de afgevaardigden het evenement stoppen.

De praktische masterclass wordt aangevuld met een training over de basisprincipes van restaurantmanagement. Deze keer ligt de nadruk op menu-engineering en kostenbesparingsmethoden.

Programma

  • 9am: Ontvangst en ontbijt
  • 10 uur: Opstelling en demonstratie door chef-kok Benoît Neusy
  • 12 uur: Lunch
  • 13h30 : Ondernemersopleiding: menu-engineering en kostenbesparingsmethoden
  • 15:30 - 17:30: Praktische workshop

Praktische informatie

Van Horeca Academie Brussel opleidingen worden aangeboden aan een aantrekkelijke prijs zodat ze geen belemmering vormen voor professionals uit de horeca die willen evolueren, hun vaardigheden willen ontwikkelen en willen bijdragen tot de uitstraling van de Belgische en Brusselse gastronomie. Prijzen van een masterclass bedraagt 90 euro (incl. btw) voor leden van de Federatie Horeca Brussel (vraag uw kortingscode per e-mail aan secretariat@fedhorecabruxelles.be), 130 euro (incl. btw) voor niet-leden in gratis voor drie laatstejaarsstudenten van de EFPin het volwassenenonderwijs - restaurateur / traiteur (geselecteerd op basis van een motivatiebrief). De masterclasses vinden plaats op de EFP-site, Stallestraat 292B - 1180 Ukkel.

 

Inschrijvingen op www.horeca-academy.brussels

Mobiele versie afsluiten