Horeca Federatie Brussel Nieuws Nieuws Be-people Waar eet Sang Hoon Degeimbre?
Nieuws

Be-people Waar eet Sang Hoon Degeimbre?

De chef van het tweesterrenrestaurant L'air du temps in Éghezée is één van de meest getalenteerde koks die ons land rijk is. Omdat de natuur zijn tol heeft geëist, heeft hij besloten om een project te beginnen dat zo goed is als het maar kan. Na enkele jaren bracht hij zijn concept naar Brussel en de rest van het land in een meer toegankelijke vorm (San Sablon, Toshiro, Vertige, Rizom, enz.).

Elleboog lunch balie

Vredestraat 32 - 1050 Brussel

In de Sint-Bonifatiusbuurt serveert dit café-restaurant in Amerikaanse stijl, met zijn krukken aan de bar en zijn sfeer die naar Brooklyn smaakt, een indrukwekkend broodjesaanbod op basis van de beste ingrediënten, Italiaanse salades, huisgemaakte ijsthee zonder suiker, huisgemaakte limonade en voor mij... zijn Reuben on Rye pastrami tussen twee sneetjes roggebrood. Deze specialiteit wordt altijd geserveerd in het weekend, wanneer de chef het roostert en opdrinkt. Als deze lekkernij uit de oven komt, wordt het in batches en in het sneetjes brood geserveerd. Zacht en sappig: puur genieten.

Certo 

Lang-Levenstraat 48 - 1050 Brussel

Een handvol Italiaans geïnspireerde gerechten, inktvis, pasta en de beste natuurwijnen. Een ontspannen en jonge bediening, een levendige sfeer, die zichzelf in alle ernst niet te ernstig neemt.

Maru

Waterloosesteenweg 510 -1050 Brussel

Koreaans, iemand? Gisteren was ik Koreaans met een democratisch tintje, lekker, soms pittig, alsof je in een kantine in Seoel terechtgekomen bent, een plek waar je licht, snel en goed kunt eten. Het draait allemaal om de natuur en daarom hou ik ervan.

Un Altro Mondo

Rue du Rivage, 1 - 1300 Waver

Dit is een gastrobistro voor comfort food. Met een flinke dosis technologie en authentieke Italiaanse inspiratie word je op het terras bediend door een vriendelijk en behulpzaam team dat je niet in de steek laat. Het hele gezin kijkt ernaar uit. Het jongste lid van het team kijkt er naar uit om zijn nieuwe Italiaanse collega in actie te zien. De afgelopen twee jaar hebben ze hun werk en hun doel achtergelaten in dit prachtige etablissement.

De Brigittijnen

Kapelleplein 5 - 1000 Brussel

Het is een waar genoegen om deel uit te maken van een geweldig restaurant dat elke mei open is, zodat je kunt genieten van een Brusselse brasserie met een sterke identiteit. De chef is gehecht aan zijn Belgisch-Brusselse roots, maar hij weet ook wat ze elders voor lekkere specialiteiten klaarmaakt. Het bier-spijsmenu voor de fijnproevers is niet te missen: het staat garant voor een nog betere pairing.

Oude Jongen

Tenboschstraat 110 - 1050 Brussel

Ik zou gisteren naar dezelfde plek kunnen gaan als in Azië, waar ik alles alleen zou kunnen doen, maar ik zou de opgediende gerechten niet zo smakelijk en met de juiste Aziatische accenten doorspekt willen zien zijn. Hier geen karikatuur, geen overbodige franje. Je kunt snel en lekker eten en bij het weggaan al denken aan wat je de volgende keer wilt proeven.

Mobiele versie afsluiten