Veel voordelen voor de leden van de Fédération Horeca Bruxelles!

Soucieuse d’offrir à ses membres des avantages aux établissements Horeca qui rejoignent notre mouvement, la Fédération Horeca Bruxelles a établi un certain nombre de partenariat.

La liste de notre partenaire évolue sans cesse, n’hésitez pas à revenir vers nous pour profiter de vos avantages comme membre de la Fédération Horeca Bruxelles.

Hoe kunt u van deze voordelen profiteren? Neem contact op met secretariat@fedhorecabruxelles.be

Onze ledenvoordelen zijn :

De leden van de Horecafederatie Brussel genieten van preferentiële voorwaarden voor de aanvaarding van Edenred maaltijdcheques.

-Inschrijfgeld: GRATIS (waarde €125)
-Inschrijvingsgeld: GRATIS (waarde 6,10€/maand/terminal)
-Deelname: 1,02% van het transactiebedrag (in plaats van 1,55%) + geen minimumbedrag

Na het verkrijgen van uw promotie code aan ons secretariaat, dat u vervolgens kunt invoeren wanneer u online bestelt of naar uw sociaal secretariaat kunt sturen.
Niet-contractuele rechtsbescherming ARAG met een maximale dekking van 50.000€ wordt aangeboden aan de leden van de Fédération Horeca Bruxelles.
Advies over verzekeringen en voorkeurstarieven voor werkgerelateerde verzekeringen. Bovendien krijgt elk lid 3 gratis juridische consultaties per verzekeringsjaar.
Als lid van de Horecafederatie BrusselDe 200 Rexel-toestellen zijn verkrijgbaar voor een prijs van € 105 per toestel (in plaats van € 115,75 excl. BTW).
Als lid van Horeca Brussel geniet u van een korting op het standaard Monizze-tarief, d.w.z. 1% van het transactiebedrag (max. € 0,10) in plaats van 1,5%.
Easypartner biedt de leden van de Horecafederatie Brussel Een korting van 20% voor bedrijven met minder dan 20 werknemers en 10% voor bedrijven met meer dan 20 werknemers op de prijs van loonstrookjes.
De vakbond Neutraal voor Onafhankelijken is een partner van onze Federatie op projecten die zowel in de horeca als bij zelfstandigen voorkomen.
Het bedrijf DRD is onze partner in professionele hygiëne.
Nos autres partenariats :

Het Bureau voor personeelsbeheer - CEGES - gespecialiseerd in de horecaDe Horecafederatie Brussel wordt ondersteund op het gebied van personeelsbeheer en salarisbetalingen.
Het familiebedrijf Van Den EEDE S.A.gespecialiseerd in de levering van fruit en groenten voor HORECA steunt onze Federatie.
nl_BEDutch