Coronavirus

Coronavirus: België in versterkte fase 2 van het risicobeheersplan

Het overlegcomité is op maandag 9 maart bijeengekomen onder voorzitterschap van minister-president Sophie Wilmès. Het doel.

Meer lezen
Horeca Federatie

Toeristische accommodatie - classificatie naar comfortniveau: profiteer van de twee jaar overgangsmaatregelen!

Geregistreerde hotels die voorheen een COCOF- of Vlaamse Gemeenschap-classificatie hadden, ontvangen binnenkort een brief waarin hen dit wordt aangeboden.

Meer lezen
Coronavirus

Coronavirus: DUCARME neemt een reeks maatregelen ter ondersteuning van zelfstandigen!

De Fédération Horeca Bruxelles volgt het Coronavirusdossier op de voet en dringt er bij de regering op aan alles in het werk te stellen om dit dossier te ondersteunen.

Meer lezen
Juridische informatie

Een nieuwe code voor meer bedrijven in België

De Commissie Handelsrecht heeft het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen in eerste lezing goedgekeurd. In de draad.

Meer lezen
Coronavirus

Coronavirus (COVID - 19): waar staan we?

Het Coronavirus (COVID - 19) verspreidt zich in Europa. Er zijn nu 8 gevallen gemeld van mensen met het Coronavirus.

Meer lezen
Horeca Federatie

Ontdek het Horeca Journaal van maart 2020!

Ontdek het Horeca Journaal en het Horeca nieuws van maart 2020 via deze link. -> Horeca Journaal maart 2020

Meer lezen
Gevarieerd

Handvest voor onze sociale netwerken, website en communicatie. Handvest voor onze sociale netwerken, onze website en onze communicatie.

Wij zijn Horeca: restauranthouders, cateraars, cafés, bars, hoteliers, de uitgaanswereld, net als jij. Dus we doen mee.

Meer lezen
Nieuws

Horeca opleidingen voor april en maart 2020?

Als uitbater van een horecagelegenheid biedt het Horeca Forma Be Pro centrum u de mogelijkheid om uw horecamedewerkers op te leiden.

Meer lezen
Horeca Federatie

Hal G van de Brusselse Marché Matinal is genoemd naar de Brusselse chef-kok Jean-Pierre Bruneau!

Een van de vijf zalen van de Marché Matinal in Brussel kreeg vanochtend een naam als eerbetoon aan een van de chef-koks.

Meer lezen
Nieuws

Trends: wat zijn de Goodfood Resto criteria?

De trend naar duurzaamheid groeit. Veel mensen zijn nu op zoek naar biologisch, duurzaam voedsel.

Meer lezen