Ga naar de inhoud
CONTACT
NL
NL FR
Lid worden Inloggen
Federatie Horeca Brussel
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
  • Lid worden
    • Waarom lid worden?
    • Lid worden
  • Contacteer ons
  • Evenementen
    • Tournée communale
    • Be Cheffe 2024
    • Apéro Club
    • Opleidingen
  • Gids
    • Jobs
      • Studenten
      • Flexi-jobs
      • Gelegenheidswerkers (extra's)
      • Vaste en tijdelijke contracten
    • Beginnen in de Horeca
    • Vergunningen
      • Planning en milieuvergunningen
    • Commerciële huurvernieuwing
    • Btw en Horeca: bent u zeker dat u het juiste tarief toepast?
    • Sociaal Secretariaat
    • Régionale steunmaatregelen
      • Hub Brussel
      • GEL
    • Rechtshulp
    • Gemeentelijke Horeca
  • Publicaties
    • Publicaties
    • Be Horeca
    • Beperkte inhoud
  • Wie zijn wij ?
    • Missie en Waarden
    • Acties en verbintenissen
    • Het team
    • Sector
      • Restaurants
      • Cafés
      • Nachtleven
      • Toeristische Accommodatie
      • Shisha bars
Fédération Horeca Bruxelles
Nieuws

"Sommige klanten hadden geen vertrouwen meer in het personeel. Daarom hebben we verschillende nieuwe protocollen geïntroduceerd

Be Trendy Brussel viert de nacht! Bars, nachtclubs, afterclubs,... Na een ondraaglijke sluiting waaraan geen einde leek te komen, konden.

  • 1 april 2022
  • 4786 Views
flessen alcohol
Nieuws Personeelszaken

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

  • 17 juli 2025
  • 139 Views
smaakprogramma hospitality brussel
Nieuws

TASTE: tot €25.000 voor Brusselse kleine en middelgrote cateringbedrijven die innoveren in de voedingssector

  • 17 juli 2025
  • 171 Views
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT
Nieuws Restaurants

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

  • 16 juli 2025
  • 247 Views
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel
Nieuws

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

  • 15 juli 2025
  • 226 Views
vastgoedpremies hotels en catering brussel
Nieuws

Vastgoedpremies: Brussel stimuleert investeringen

  • 15 juli 2025
  • 204 Views
Nieuws

Opleiding voor mijn cateringmedewerkers?

  • 13 apr 2022
  • 1515 Views
Meer lezen
Het rendementswiel, een gebruikersgids om de horeca te helpen
Be Horeca

Het rendementswiel, een gids om de horeca te helpen

 

  • 9 april 2022
  • 3428 Views
Meer lezen
Be Horeca

Interieurontwerp: waarom een beroep doen op de professionals?

  • 9 april 2022
  • 1454 Views
Meer lezen
Be Horeca Evenement

Terugblik op gebeurtenissen 2022

  • 9 april 2022
  • 1903 Views
Meer lezen
Be Horeca Handel

Instructies voor het openen van een horecabedrijf

  • 9 april 2022
  • 1930 Views
Meer lezen
Be Horeca

Recente acties van de Fédération Horeca Bruxelles (december 2022)

  • 9 april 2022
  • 3653 Views
Meer lezen
Be Horeca

Omgaan met nee-diëten

  • 9 april 2022
  • 1878 Views
Meer lezen
Be Horeca

Koffie: zwart of lokaal?

  • 9 april 2022
  • 1405 Views
Meer lezen
Horeca Federatie

Uw eco-cheques aan uitzonderlijke voorwaarden!

  • 9 april 2022
  • 1450 Views
Meer lezen
Be Horeca

3 nieuwe voedingsadressen in Brussel

  • 9 april 2022
  • 1210 Views
Meer lezen
  • 1
  • ...
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • ...
  • 93

VOLG ONS OP SOCIALE NETWERKEN

Facebook
Instagram
Instagram
Youtube

Nieuwsbrief

Abonneren op de nieuwsbrief

Download onze toepassing

  • Recente
  • Populair
  • Commentaar
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025
smaakprogramma hospitality brussel

TASTE: tot 25.000 € voor Brusselse Horeca-kmo’s die innoveren in duurzame voeding en toerisme

17 juli 2025
la stazione horeca bruxelles door MAURINE TOUSSAINT

Van fast casual naar happy casual: een logische evolutie in de restaurantindustrie

16 juli 2025
kunstmatige intelligentie gastvrijheid brussel

Kunstmatige intelligentie en Horeca: de stille revolutie

15 juli 2025
Hout Brussel

Be-News: 5 nieuwe adressen om te ontdekken in Brussel

3 april 2024

Herinnering: Hoe zit het met de btw in de horeca?

30 mei 2022

Duurzame vergaderingen

22 oktober 2019

DOSSIER: Toegang tot het beroep: restauranthouder of traiteur-banketorganisator? Hoe ga je het doen? 2/2

1 mei 2021
flessen alcohol

Alcohol in de horeca: hoe riskant gebruik voorkomen en beheersen?

17 juli 2025

Evacuatie van keukendampen in de horeca

27 december 2018

Wetgeving - wat zijn de belangrijkste stappen voor een succesvolle bedrijfsoverdracht?

2 januari 2019

Foodtrucks: tips voor een goede start!

17 januari 2019
Federatie Horeca Brussel
Louizalaan 363
1000 Brussel

BE 0409 450 064
Abonneer u op de nieuwsbrief
Secretariaat :
+ 32 2 513 78 14
secretariat@fedhorecabruxelles.be

2022 Fédération Horeca Brussel - Bescherming van de privacy