Op deze pagina vindt u vacatures in de horeca. Aarzel niet om ons uw werkaanbieding te sturen met vermelding van de functie (zie document hieronder), het soort contract (vast, bepaalde duur, flexjob, student...), het contract (voltijds, deeltijds...), de vereiste ervaring, de vereiste talenkennis en de contactgegevens -> Offertes die deze informatie niet vermelden, zullen niet in aanmerking worden genomen. Deze aanbiedingen zullen gedurende drie maanden gratis beschikbaar zijn. -> Stuur je vacature naar : secretariat@fedhorecabruxelles.be

Kunnen documenten helpen?  De Federatie Horeca Brussel stelt u 6 nuttige documenten ter beschikking die u kunt kopiëren en plakken om uw advertentie te maken - > kelner aankondiging "plongeur" aankondiging – advertentie voor een keukenhulp advertentie hoofdkelner – aankondiging hoofd van de partij – aankondiging chef keuken


Horeca vacature ? Horeca vacature ?

Logistiek medewerker (m/v) - Choux de Bruxelles - Voltijds contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

  • Een eerste ervaring in een soortgelijke functie is verplicht.
  • Bezit rijbewijs B en rijbewijs C is een pluspunt.
  • dynamisch, gemotiveerd, goedlachs, punctueel.
  • Taal: Frans.
  • Uren: flexibel en kan 's avonds en in het weekend werken.
  • Beschikbaarheid: snel.
  • Salaris afhankelijk van ervaring.
  • carrièremogelijkheid binnen een groep met meerdere activiteiten, aangename werkomgeving, binnen een dynamisch en gemotiveerd team.
  • Interesse? Solliciteer door uw CV op te sturen naar het volgende adres vacature@chou.be

 

 

 

 

Hoofdkelner La Soeur du Patron - Fulltime vast contract - snij diensten - uren nader overeen te komen

Een restaurant gelegen in Oudergem is op zoek naar een "Chef de rang (m/v)" op voltijdse vaste basis.

  • Gezellig en discreet - altijd attent op de wensen van de klanten.
  • Aantoonbare ervaring in een of meer andere instellingen.
  • Zorgen voor een ontspannen sfeer, gezelligheid en discreet gedrag in het etablissement.
  • Kennis van een andere taal dan het Frans is een pluspunt.
  • Uitstekende presentatie en klantgericht.
  • Stuur uw C.V. en sollicitatiebrief naar carl.lasoeurdupatron@yahoo.com of bel 0475/660.446

Chef de partie (h/f) – La Soeur du Patron - Fulltime vast contract - snij diensten - uren nader overeen te komen

  • Flexibel, veelzijdig, zorgvuldig, rigoureus, gemotiveerd en punctueel.
  • U bent in staat harmonieus in een team te werken en u houdt van menselijk contact.
  • U bent stressbestendig, enthousiast en positief.
  • Een goede kennis van het Frans is essentieel.
  • Uitstekende kennis van de HACCP-normen.
  • Stuur uw CV en sollicitatiebrief naar : carl.lasoeurdupatron@yahoo.com of op 0475/660.446

Keukenhulp (m/v) - Artfood Traiteur - Contract voor een onbepaalde tijd - Geen dienstonderbreking

  • De chef-kok assisteren bij het organiseren, delegeren en controleren van de gehele keuken.
  • Je bent verantwoordelijk voor de keuken als de chef afwezig is.
  • Toezicht houden op en leiding geven aan de keukenbrigade (+12 personen).
  • Je houdt toezicht op en coördineert het tempo en de kwaliteit van het werk.
  • U ziet toe op de naleving van de HACCP-hygiëne- en kwaliteitsnormen.
  • U plaatst bestellingen bij leveranciers, evalueert voorraden.
  • Je bent verantwoordelijk voor banketten en cocktailparty's.
  • Leidinggevend profiel en graag werken in een team.
  • Sterke organisatorische en coördinerende vaardigheden.
  • Flexibel en in staat om werkmethoden en roosters aan te passen aan de omstandigheden.
  • Constructief en altijd op zoek naar oplossingen.
  • Rijbewijs.
  • U hebt ten minste 5 jaar beroepservaring in een soortgelijke leidinggevende functie en uitstekende gastronomische referenties.

Aanbod

  • een gevarieerde en stimulerende werkomgeving binnen een groeiend bedrijf met goede vooruitzichten op ontwikkeling.
  • Goed salaris CDI + auto + benzinekaart + gsm + andere voordelen.
  • Interesse? Stuur uw sollicitatie naar : a.renwart@artfood.be

6 vacatures 

Banketbakker/ bakker (M/V) - BAMBINO Contract onbepaalde tijd VOLWASSEN TIJD 

  • patissier/bakker met 5 jaar ervaring.
  • een kookdiploma hebben van een erkende school.
  • de basisrecepten van de banketbakkerij kennen.
  • weten hoe ze het gereedschap moeten gebruiken.
  • weten hoe ze een receptkaart moeten lezen en maken.
  • georganiseerd en autonoom zijn.
  • belangstelling hebben voor het effect van hun activiteit op het milieu, bezorgd zijn over afval.
  • om schoon te zijn in hun werk en in zichzelf.

AANBOD 

  • Open 7/7 van 's morgens tot 's avonds. Van street food tot wijnbar.
  • Flexibele uren (ook 's avonds en in het weekend),
  • Interesse? Stuur uw sollicitatie uitsluitend per e-mail naar julien@bambino-canteen.com

—————————————————————————-

Meervoudig geschoold personeel (M/V) voor de bar en lounge BAMBINO contract voor onbepaalde tijd - voltijds

  • Een koffiemachine gebruiken, drankjes serveren.
  • sapjes maken.
  • basiskennis van wijn en bier.
  • Gebruik van de doos.
  • het opnemen van orders.
  • verzameling.
  • Coördineerde het opnemen van bestellingen, service, afruimen.
  • Weten hoe je klanten moet verwelkomen, verkopen en beheren.
  • Kennis van en/of belangstelling voor gezond eten.
  • Bewustzijn van de impact op het milieu.
  • een uitstekende presentatie hebben.
  • drietalig (FR/NL/EN).

AANBOD

  • Open 7/7 van 's morgens tot 's avonds. Van street food tot wijnbar.
  • Flexibele uren (ook 's avonds en in het weekend).
  • Interesse? Stuur uw sollicitatie uitsluitend per e-mail naar julien@bambino-canteen.com

——————————————————————————–

BARISTA BAMBINO contract voor onbepaalde tijd - voltijds 

  • hotelschool diploma of relevante opleiding in de koffiebusiness.
  • een minimum van 3 jaar ervaring in een barista positie.
  • Weet hoe je een barista team samenstelt en leidt.
  • Opzetten en geven van training.
  • FR/EN/NL vereist.

AANBOD

  • Open 7/7 van 's morgens tot 's avonds. Van street food tot wijnbar.
  • Des horaires flexibles (we également)
  • Interesse? Stuur uw sollicitatie uitsluitend per e-mail naar julien@bambino-canteen.com

————————————————————————————

PLONGEUR (H/F)  – BAMBINO – CDI TEMPS PLEIN.  

  • Avoir une expérience de 3 ans dans un poste de plonge.
  • être très concerné par l’hygiène.
  • savoir utiliser une plonge pro.
  • avoir une connaissance des produits de nettoyage.
  • être très organisé.
  • avoir une formation HACCP.
  • une bonne présentation.
  • avoir l’activa est un plus !

AANBOD

  • Open 7/7 van 's morgens tot 's avonds. Van street food tot wijnbar.
  • Des horaires flexibles (soirs et we également.
  • Envoyez vos candidatures uniquement par email à julien@bambino-canteen.com

—————————————————————————–

SOMMELIER (H/F) – BAMBINO – CDI TEMPS PLEIN. 

  • avoir un diplôme d’école hôtelière.
  • expérience de 3 ans dans un métier de sommellerie ou de caviste.
  • avoir une vrai connaissance du vin pour pouvoir acheter, gérer et vendre.
  • aimer travailler et gérer une équipe.
  • être organisé et passionné à la fois.
  • avoir une bonne résistance au stress du service.
  • Excellente présentation.
  • FR/NL/EN exigé.

AANBOD 

  • Des horaires flexibles (soirs et we également).
  • Interesse? Stuur uw sollicitatie uitsluitend per e-mail naar julien@bambino-canteen.com
    ——————————————————————————-

Commis de cuisine (H/F)  – BAMBINO – CDI TEMPS PLEIN.  

  • avoir un diplôme de cuisine d’une école reconnue.
  • expérience de 3 ans en cuisine.
  • savoir reconnaitre et travailler les produits (surtout les légumes).
  • avoir un intérêt pour l’impact de son activité sur l’environnement.
  • être concerné par le gaspillage.
  • om schoon te zijn in hun werk en in zichzelf.

AANBOD

  • Des horaires flexibles (soirs et we également).
  • Interesse? Stuur uw sollicitatie uitsluitend per e-mail naar julien@bambino-canteen.com

Commercial (H/F) – Hôtel le Dôme – CDI, temps-plein  

  • professionnel avec expérience, avec un esprit positif et enthousiaste,
  • orienté vers la vente proactive, avec une grande capacité d’organisation,
  • communicatif, décisif et engagé dans ce projet.
  • Familiarisé avec les réseaux sociaux. 
  • Langues : Français, Néerlandais, Anglais et Espagnol

Intéressé ? Envoyez vos CV avec GSM / Email à l’adresse : dome@skypro.be


BRASSERIE DE LA PATINOIRE SPRL

7 offres d’emploi 

2 Chef de partie chaud et Chef de partie froid (H/F) – CDD – Temps – plein – minimum 5 ans d’expérience.   
2 chefs de rang (H/F) – CDD – Temps – plein minimum 5 ans d’expérience.
1 Pâtissier/ère (H/F) – CDD – Temps – plein – minimum 5 ans d’expérience.   
1 second de cuisine CDD – Temps – plein minimum 5 ans d’expérience.  
2 commis de cuisine  – minimum 5 ans d’expérience.  


RESTAURANT ANATA (H/F) –  COMMIS DE SALLE/ SERVEUR/SERVEUSE – CDD – TEMPS PLEIN

  • Poste de commis de salle.
  • serveur ou serveuse (h/f), CDD avec possibilité de CDI.
  • temps plein.
  • en plein centre de Bruxelles.
  • facile d’accès dans un établissement Japonais.
  • service jeune, Dynamique et rapide.

Intéressé ? Contact : Envoyez vos CV à Dominique Chang – domichang@gmail.com


Café Capitale (H/F) – BARISTA  – CDI – Temps Plein.

  • Poste de Barista avec ou sans experience.
  • en charge de la machine à café.
  • conseil des clients sur leur choix de boissons et de choix d’origines de grains de café.
  • Avoir le goût des bonnes choses.
  • Etre stable, ponctuel et organisé.
  • Entrée en fonction immédiate.
  • FR + notion ENG .  NL est un plus.
Ou 0478121475 pendant les heures de bureaux
————————————————————————————————————————————————-

« Chef de partie chaude (h/f) » (H/F)  – CDD – Temps plein

L’établissement CHEZ FRANZ recherche un.e « chef de partie (h/f) » en CDD de 3 ou 6 mois avant CDI
  • Flexible et polyvalent.
  • Soigneux et rigoureux.
  • Motivé et ponctuel.
  • Capable de travailler en équipe de façon harmonieuse.
  • Aimer le contact humain.
  • Bonne connaissance du français.
  • Connaissance des normes HACCP.
  • Résistant au stress.
  • Attitude positive.
  • Carte activa souhaitée.
  • Temps plein, horaire fixe: lundi et mardi soir, samedi soir et dimanche soir + 1 journée variable.
  • Services continus, pas de service coupé.
  • Rémunération selon le barème.

Intéressé ? Envoyez votre CV et votre candidature à l’adresse mail samato.sprl@gmail.com


Un barman/caissier en mi temps allant vers un contrat plein temps.  

Le Macho Sauna – établissement Gay – Rue du Marché au Charbon Kolenmarkt 106, 1000 Bruxelles – recherche un barman/caissier en mi temps allant vers un contrat plein temps.  

  • Horaires variables
  • Salaire suivant compétences
  • Langue: Français OBLIGATOIRE, Anglais Nécessaire, Néerlandais bien.

Intéressé ? Envoyez Sauna macho  – sauna_macho@hotmail.com – tel: 04 70 63 17 02


CHEF.FE DE CUISINE FORMATEUR.RICE/ENCADRANT.E CDI – TEMPS PLEIN

-> Offre complète

Poste :

  • Encadrer, accompagner et former les personnes en formation et en insertion aux techniques de cuisine durable ;
  • Incarner l’ensemble des valeurs du projet pour le transmettre autant à l’équipe qu’aux client.e.s ;
  • Consolider et développer l’activité de restauration de midi, dans la mesure des ressources disponibles, pour faire de Refresh une référence en matière d’alimentation durable à Bruxelles ;
  • Assertivité – Fibre sociale – Capacité d’adaptation, gestion de l’imprévu – Ecoute et empathie – Souplesse – Esprit d’entreprendre – Proactivité – Sens du collectif

Être titulaire d’un diplôme professionnel de cuisine (accès à la profession) – Expérience en pratique HORECA spécialisée alimentation durable – Connaissance en méthode de conservation – Connaissance en cuisine zéro déchet Compétences pédagogiques – Excellente organisation et esprit pratique – Bonne gestion du stress – Autonome et creatif.ve – Excellente capacité à travailler en équipe au sein d’une structure multi projets – Maitrise des outils informatiques et de Microsoft OFFICE

Aanbod

– CDI – Temps plein ; – Chèques repas ; – Remboursement des frais de transports ; – GSM et abonnement de fonction ; – Barème CP 329.02 ; – 38H semaine/ Horaire de 8h30-16h30/ Prestations occasionnelles en soirée et week-end selon les projets – Environnement de travail dynamique et bienveillant ; – Production maraichère à disposition de la cuisine ; – Début du contrat le 1er avril 2022 (être OBLIGATOIREMENT disponible à partir de cette date)

Ce poste vous intéresse ?

Envoyez votre candidature (CV et LM) à Maude NIJSKENS maude@refresh.brussels pour le 20 février 2022 au plus tard. Si vous êtes sélectionné.e.s, vous serez invité.e.s à participer à un entretien

nl_BEDutch