Waarom lid worden?

De Horeca Federatie Brussel is een actieve stem in de verdediging van de belangen van de sector en als pressiegroep bij politieke en sociale instanties.
Maar zonder leden heeft het geen gewicht in de discussies.
Daarom moeten we de sector verenigen!
Hoe meer we zijn, hoe meer je wordt gehoord!

De Federatie Horeca Brussel bestaat uit bestuurders die actief zijn in de sector, die dezelfde problemen en moeilijkheden kennen en tegenkomen als u en die vechten om de belangen van de sector te verdedigen. Aarzel niet om meer te weten te komen over hun inzet.

De Federatie Horeca Brussel biedt u een waaier van diensten en oplossingen aan:

  • Een permanentie voor al uw sociale vragen elke dinsdagochtend
  • Juridisch advies over fiscaal, sociaal, commercieel en stedenbouwkundig recht, enz.
  • Sectorale bijstand (standaarddocumenten, informatie over de sector, enz.)
  • Een gids voor autocontrole in de horeca
  • Een sociale gids voor de horeca
  • Een Horeca verzekeringspakket

De Federatie Horeca Brussel is de enige organisatie die uw sector kan vertegenwoordigen bij het Paritair Comité van het Hotelwezen (CP302), het Sociaal en Garantiefonds Horeca, het Horeca Opleidingscentrum Brussel, de Centrale Economische Raad, de Hogere Raad voor de Middenstand en de KMO’s, de SNI, VisitBrussels, Wallonië-Brussel Toerisme, de FAVV, HOTREC en HONEBEL.

De Federatie Horeca Brussel onderhandelt kortingen en preferentiële tarieven voor u. Om voordelen te bieden aan de horecabedrijven die zich bij onze beweging aansluiten, heeft de Horeca Federatie Brussel een aantal partnerschappen opgericht. Hierdoor kunnen haar leden profiteren van bepaalde kortingsbonnen, voorkeurstarieven, enz.

Kortingen en voorkeurstarieven

De lijst van onze partners evolueert voortdurend. Aarzel dus niet om bij ons terug te komen om te profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van de Federatie Horeca Brussel.

Hoe kunt u van deze voordelen profiteren? Neem contact op met onze secretariaat.

Onze ledenvoordelen zijn :

De leden van de Federatie Horeca Brussel genieten van preferentiële voorwaarden voor de aanvaarding van Edenred maaltijdchèques.

-Inschrijfgeld: GRATIS (ter waarde van €125)
-Inschrijvingskosten: GRATIS (ter waarde van €6.10/maand/terminal)
-Deelname: 1,02% van het transactiebedrag (in plaats van 1,55%) + geen minimumbedrag

Uw promotiecode is te verkrijgen bij ons secretariaat. Hierna hoeft u deze code alleen nog maar in te voeren bij uw online bestelling of door te geven aan uw sociaal secretariaat.
Heb je meer personeel nodig? Vind gemakkelijk en gratis studenten en flexijobs dankzij de Federatie Horeca Brussel en de applicatie Dibbs. Deze twee organisaties werken samen om u te helpen bij het vinden van studenten en Flexi-jobs. Leden van de Federatie Horeca Brussel kunnen dit gemakkelijke en efficiënte hulpmiddel 6 maanden lang gratis gebruiken!
Als lid van de Federatie Horeca Brussel ontvangt u bij uw jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage een waardebon van € 50 bij Metro Cash & Carry. Deze waardebon is geldig voor alle aankopen van ten minste €300.
Horecafocus is een gespecialiseerd sociaal bureau dat u helpt uw personeel te beheren, uw loonadministratie te optimaliseren en al uw vragen te beantwoorden. Voor de leden van de Federatie Horeca Brussel zal het sociaal secretariaat 1 dag/week gratis ter beschikking staan om al uw vragen te beantwoorden, evenals preferentiële opstarttarieven.
Als lid van de Federatie Horeca Brussel kunt u genieten van 600 gratis koffies bij aankoop of huur van een JAVA machine.
Coup de Pate en la Carte d'Hubert steunen onze Federatie door een waardebon van 50 euro aan al onze leden aan te bieden.
Een contractuele en niet-contractuele ARAG rechtsbescherming met een maximale dekking van 50.000€ wordt aangeboden aan de leden van de Fédération Horeca Bruxelles.
Onze partner, WDR, biedt advies aan over verzekeringen en voorkeurstarieven voor werkgerelateerde verzekeringen. De leden van de Federatie Horeca Brussel krijgen ook 3 gratis juridische consultaties per verzekeringsjaar.
De leden van de Federatie Horeca Brussel krijgen 10% korting bij Aqua Vital.

Onze andere partnerschappen :

Het Neutraal Syndicaat van Zelfstandigen is een partner van de Federatie Horeca Brussel bij projecten die zowel de horeca als de zelfstandigen gemeen hebben.
De Federatie Horeca Brussel werkt hand in hand met visit.brussels om onze sector te promoten.
Brusseleir!, en meer bepaald Brussel Boef, is partner van de Federatie Horeca Brussel, die het Belgische culinaire erfgoed wil promoten.
Wicked Pigeon, het Restobar Bxl Collectief en Urban.Brussels organiseren jaarlijks de Heritage Days, een Brusselse erfgoeddag waar de Federatie Horeca Brussel partner mee is.
Het partnerschap tussen hub.brussels en de Federatie Horeca Brussel heeft tot doel de Brusselse ondernemers te ondersteunen.
De Federatie Horeca Brussel werkt hand in hand met de Kamer van Koophandel.
Horeca Academyorganiseert opleidingen door grote namen uit de gastronomie voor geëngageerde professionals. Leden van de Federatie Horeca Brussel kunnen zich tegen een meer dan redelijke vergoeding inschrijven.
De Federatie Horeca Brussel werkt samen met La Fédération Horeca Bruxelles collabore avec de opleidingcentrum efp s.
Het partenariaat tussen finance&invest en de Federatie Horeca Brussel wil ondernemende bedrijven in Brussel ondersteunen.