Tijdschrift

Ontdek de nieuwe BeHoreca voor het begin van het nieuw schooljaar! 

Voor het begin van het nieuwe schooljaar hebben we opnieuw de spits afgebeten met onze rubriek opleiding en onze focus op mobiliteit in Brussel. Een magazine met 100% Horeca en 100% actueel!

Op de agenda: aandacht voor opleiding, juridische en sociale kwesties, mobiliteit in kwestie en twee recyclingprojecten die klaar zijn om de horecamarkt te veroveren.

Bent u geïnteresseerd in het tijdschrift en wilt u deelnemen aan het avontuur? Neem hier contact met ons op.


Ontdek de speciale editie van Be Horeca

In dit speciale zomernummer laat de team achter Be Horeca u kennismaken met 25 must-see-terrassen in Brussel.

Bent u geïnteresseerd in het tijdschrift en wil je deel uitmaken van het avontuur? Neem hier contact met ons op.


Ontdek de tweede Be Horeca

Nogmaals, 100% Horeca nieuws.

Op de agenda: de 6 favoriete kantines van de tweesterrenchef Sang Hoon Degeimbre, de opmars aan hybride ruimtes – zaken die horeca en andere commerciële activiteiten combineren – en een uitgebreide toelichting van het sociaal secretariaat van Horecafocus over de Blackbox en de optimalisering van de nachturen in de Horeca.

Bent u geïnteresseerd in het tijdschrift en wil je deel uitmaken van het avontuur? Neem hier contact met ons op.


Ontdek de allernieuwste tijdschrift van de Federatie Horeca Brussel: Be Horeca !

Al het laatste nieuws over de Horecasector binnen handbereik en ook beschikbaar in uw favoriete restaurant, bar of hotel.

Op het menu: ons speciale dossier over de gevolgen van het Coronavirus, de favoriete kantines van Eric Boschman, Food Markets, ventilatietechnologie voor de horeca en onze rubriek over chantage en online reputatie.

En natuurlijk nog veel meer onderwerpen die op u wachten!

Bent u geïnteresseerd in het tijdschrift en wil je deel uitmaken van het avontuur? Neem hier contact met ons op.