Nieuws

Opleiding voor mijn cateringmedewerkers?

Horeca Formation – een partner van de Horeca Federatie Brussel.

Horeca Formation Brussels (of het Centre de Formation et de Perfectionnement du Secteur Horeca) is een initiatief van de sociale partners van de horecasector (Commission paritaire 302), waaronder de Horecafederatie Brussel.

Om in te schrijven voor één van de Horeca Vormingscursussen – klik op de gewenste cursus. 

APRIL

ZAL & BAR

– Calvados en afgeleide producten – brandewijn, degustatie en basis voor cocktails – NIEUW
19 en 26 april 2022 | 3pm-6pm

– Druivensoorten: Sauvignon blanc – Chardonnay – NIEUW
21 April, 2022 | 3-6pm

MANAGEMENT

– Begeleiding: het ontvangen, sponsoren en begeleiden van een stagiair of een werknemer
19 en 26 april 2022 | 9.00-11.30 uur en 13.00-3.30 uur

KOKEN

– Antipasti
19 en 26 april 2022 | 3-6.30pm

– Nieuwe recepten op maki sushi – NIEUW
20 en 27 april 2022 | 3-6pm

– Hoe verspilling te voorkomen en ingrediënten optimaal te gebruiken
21 April, 2022 | 3-6pm

MEI

KAMER & BAR

– Wendbaarheid en flexibiliteit integreren in mijn dagelijks werk
3 en 10 mei 2022 | 1-5pm

– Biologische, biodynamische, natuurlijke wijnen en wijnen met een hoge milieuwaarde
11 mei 2022 | 14h30-18h30

– Likeuren – Essentiële elementen van cocktails – NIEUW
16 en 30 mei 2022 | 3-6pm

– Barista – Milk & Latte Art Foundation technieken – NIEUW
25 mei 2022 | 10am-3pm

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

– Omgaan met stress
4 mei 2022 van 9.00 tot 16.30 uur.

– Zelfvertrouwen & Vaardigheden – NIEUW
13 mei 2022 | 9.00-12.30 uur en 13.00-16.30 uur

GEZONDHEID EN VEILIGHEID

– Eerste Hulp
19 mei 2022 van 9.00 tot 16.30 uur

– Omgaan met agressie onder invloed van drugs en alcohol – NIEUW
24 mei 2022 van 9.00 tot 16.30 uur.

KOKEN

– Lacto-fermentatie
4 mei 2022 | 3-6pm

– Een aantrekkelijke dessertkaart – NIEUW
5 en 6 mei 2022 | 3-6pm

– Duurzame voeding: de sleutels tot succes
5 mei 2022 van 9.00 tot 16.30 uur

– Street food – Wereldkeuken – NIEUW
18 mei 2022 | 10am-4pm

– Seizoenssalades (lente-zomer) – NIEUW
19 mei 2022: 9-12 uur

– Allergenen in de Keuken
25 mei en 1 juni 2022 | 14.30-6.30 uur

MANAGEMENT

– Manager: een motiverende en efficiënte terugkeer naar het werk voor mijn team voorbereiden en organiseren
23 en 30 mei 2022 | 9am-4.30pm

– De grondbeginselen van teammanagement – Uw teams doeltreffend leiden en superviseren
31 mei, 7, 14 en 21 juni 2022 | 9am-12.30pm