Nieuws

Be-love - Liefdesverklaringen

Omdat Brusselaars een aangeboren voorliefde koesteren voor lekker eten en ze graag nieuwe adresjes ontdekken, vroegen we hun om hun leukste ervaringen te delen.

Petio – (24 jaar)

Mijn beste klantenervaring? Die had ik in een snackbar, Fritkot in de buurt van de Beurs. We gaan er regelmatig met vrienden naartoe en ik waardeer het bijzonder dat ze, ondanks de crisis, hun prijzen niet hebben veranderd. Zij passen zich aan hun klanten aan. Bovendien zijn de service en de kwaliteit nog steeds op de afspraak. Perfect dus.

Joana – (32 jaar) 

Chez Franz is voor mij een goede ervaring om uit te testen. Het terras is goed gelegen, er hangt een ontspannen sfeer, het kader is prachtig en de bediening is vriendelijk. We gingen er brunchen met vrienden en ik heb enorm genoten van de eenvoud en de kwaliteit van de producten. Ik zou het zeker weer aanraden.

Dominique – (35 jaar)

Vlak in de buurt van de Louizalaan ligt een klein juweeltje: Nénu. Het is het kleine broertje van het befaamde restaurant Nénuphar in Sint-Lambrechts-Woluwe en biedt heerlijke kleine gerechten om met anderen te delen, met een Saigonese invloed. Er wordt een verfijnde en verrassende keuken geserveerd. Het menu verandert regelmatig naargelang de seizoenen. Het restaurant is ook een lust voor het oog. De inrichting en het kleurenschema zijn minimalistisch en overzichtelijk. De ontdekking waard!

Manou – 22 jaar

We zijn naar de Ricotta&Parmesan gegaan om mijn pa zijn nieuwe job te vieren. Het was mijn beste ervaring in de Brusselse horeca, omdat het eten zo lekker was! Het was ook supermooi opgediend, superprofessioneel, en de obers waren echt heel vriendelijk!

Joëlle – 52 jaar

Ik was weg van ‘Les Fondus de la Raclette’. Er is een enorme keuze op het menu: kaasfondues, raclettes, tartiflette, gastronomische boterhammen, fondues bourguignonnes, grillades… Iedereen bereidt zijn vlees zoals hij zelf wil. Het personeel is erg vriendelijk en de eigenaars zijn geboeid door hun werk. Als je een aperitief vraagt dat niet op de kaart staat, maken ze het toch, zoals jij wilt. Alles is heerlijk, ook de desserts die zeer gevarieerd zijn. Het is echt een plek om een fijn moment door te brengen.

Sofie – 46 jaar

Mijn beste ervaring in de horeca was in Crème Brussels. Het was daar gewoon supergezellig, we kregen een vriendelijke bediening en het was echt een lekker ontbijt. 

Nathalie – 47 ans

De Mayfair was mijn beste ervaring als chef-kok. Ik heb daar veel dingen geleerd waarover ik op de hotelschool niet gehoord had.

Michel en Alexia – 48 jaar en 52 jaar

Wij gaan graag naar Le Casino in de Woluwe Shopping Center. Na een voormiddag shoppen is het heerlijk om te ontspannen in die gezellige brasserie. De bediening is daar heel goed en het eten uitstekend lekker!