Sector

Geniet snel van de Consumptiecheque !

995views

De Federatie Horeca Brussel heeft haar krachten gebundeld aan die van Edenred, de belangrijkste speler in de maaltijdchequesector, om u zoveel mogelijk te laten genieten van de 400 miljoen euro in omloop in de vorm van consumptiecheques geldig tot 31/12/2022.

In een notendop:

  • Tot 500 euro extra koopkracht per klant
  • Om de heropstart van de economie te steunen in alle Belgische handelszaken
  • Te gebruiken tot 31 december 2022, ongeacht de oorspronkelijke vervaldatum
  • Zowel de papieren versie als de elektronische versie op de Edenred-kaart
  • Uitzonderlijk tarief voor leden van de Landsbond: deelnemingstarief van 1,02% in plaats van 1,55% op transacties met Edenred

Hoe profiteert u van dit aanbod?

Papieren cheques

De geldigheid van alle papieren cheques is verlengd tot 31.12.22, ongeacht de oorspronkelijke datum die op de cheque vermeld staat. Stuur de cheques gewoon naar ons terug voor een terugbetaling. Raadpleeg alle details op affiliation-chequeconsommation.edenred.be.

In elektronisch formaat op de Edenred-kaart

Als u de Edenred-kaart en Ticket Restaurant al aanvaardt op uw terminal, kunt u automatisch ook transacties met de Consumptiecheque Edenred aanvaarden! Opgelet: het is mogelijk dat de transacties worden geselecteerd uit een bepaalde portefeuille, afhankelijk van de vervaldata. Meer informatie in uw klantenruimte op MyEdenred.be.

Is dit niet het geval, dan moet u om de Edenred-kaart te aanvaarden, uw betaalterminal activeren. Sluit u via edenred.be aan bij het netwerk door uw btw-nummer en de identificatiegegevens van uw betaalterminal in te vullen. Vermeld ook zeker de kortingscode van de Landsbond: MCV0821HRCBRU31 (voor 1,02% in plaats van 1,55%). De activering is volledig kosteloos en met Edenred betaalt u niets als u geen transacties hebt verricht. Bovendien profiteert u van zichtbaarheid op onze online zoekmachine. Alleen maar voordelen dus!

Hebt u nog vragen? Neem een kijkje op onze website edenred.be of mail naar ons commerciële team via affiliatenetwork-be@edenred.com.