Nieuws

Oproep tot kandidaatstelling: Cafetaria zoekt beheerder

466views

In Sint-Jan-Molenbeek, en meer bepaald aan de Charbonnageskaai, zoekt de cafetaria van het sportcomplex Amal Amjahid een bewoner.

De gemeente Sint-Jans-Molenbeek wenst de exploitatie van de horecaruimte van het sportcomplex op te starten via de installatie van een bar en/of snackbar (te bepalen door de projectleider). Dit project moet de plaatselijke commerciële dynamiek stimuleren, openstaan voor het publiek en een toegevoegde waarde hebben voor de buurt. Voor meer informatie klik hier of neem contact op met mevrouw Amal Najjari (gemeente Sint-Jan-Molenbeek).

De gemengde gemeenschapsinfrastructuur bestaat uit een grote sporthal en een cafetaria op de benedenverdieping. De binnenoppervlakte bedraagt 94 vierkante meter en de ruimte is zeer licht dankzij de doorlopende erkers in de voorgevel die uitkijken op het kanaal. Grote ramen in het interieur bieden ook uitzicht op de sporthal beneden.

Samenwerking met de gemeente

Het gemeentebestuur van Sint-Jans-Molenbeek is eigenaar van het gebouw en zal met de huurder een handelshuurcontract voor negen jaar sluiten, waarvan de voorwaarden door de gemeenteraad zullen worden goedgekeurd. De periode van ingebruikneming gaat in bij de ondertekening van het handelshuurcontract.

Alle informatie over de huurprijs, de aanvraag en de selectiecriteria staat in dit document.