Horeca Federatie Brussel Nieuws Coronavirus Thierry Goor; "Een stap vooruit" voor de horeca in het licht van het coronavirus!
Coronavirus Sector

Thierry Goor; "Een stap vooruit" voor de horeca in het licht van het coronavirus!

Sinds het begin van de Coronaviruscrisis is de Brusselse Horecafederatie voortdurend op zoek naar oplossingen om horecazaken te kunnen blijven uitbaten. Begin 2022 blijft luchtfiltratie de voor de hand liggende oplossing om sluiting of verscherping van de maatregelen tegen de horecasector te vermijden.

Daartoe heeft de Federatie samengewerkt met Deltrian - de specialist op het gebied van luchtfiltratie - om kwaliteitsfiltratieapparatuur te ontwikkelen die geschikt is voor de horecasector en toegankelijk is voor het grote publiek.

Om deze toestellen te valideren werden tests op ware grootte uitgevoerd in het restaurant "Comme chez soi", in de levensmiddelenmarkt "Wolf", in het café "l'Archiduc" en in de discotheek "Le Fuse". Het gaat om emblematische Brusselse etablissementen, maar vooral om atypische etablissementen, waardoor deze test representatief is voor de diversiteit van de horecasector.

Foodmarket Wolf en Fuse namen de tijd om de toegevoegde waarde van ventilatie voor hen uit te leggen.

 

Wolf - Deltrian

De resultaten bewijzen dat deze systemen, samen met de CST, de vaccinatie en een subsidie van 10 miljoen voor de installatie van deze apparaten, onze sector veiliger zullen maken en ons in staat zullen stellen onze klanten in alle veiligheid te ontvangen. Deze studies, die zijn uitgevoerd in samenwerking met de Belgische onderneming Deltrian, zullen dus de gezondheidsveiligheid in onze vestigingen garanderen.

Mobiele versie afsluiten